Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. Η μεταφορά της οικοσκευής σας είναι μια εργασία με πολλές λεπτομέριες. Αυτές τις λεπτομέριες στην μετακόμιση μπορούμε να τις αναλάβουμε με συνέπεια και την τεράστια εμπειρία που έχουμε στον χώρο των μετακομίσεων.Με ιδιόκτητο εξοπλισμό τα πράγματα σας θα φτάσουν στον προορισμό τους γρήγορα και με ασφάλεια

Φθηνές Μετακομισεις Θεσσαλονικη

Μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα με ένα πόνο. Δεν χρειάζεται να υπολογίζεται το κόστος τηε μετακόμισης. Σας δίνουμε στάνταρ τιμές και βάζουμε markup στα εξτρά που έχετε. Δείτε τις προσφορές μας.Μεταφορές Μετακομίσεις σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα με Οικονομικές Τιμές από την μεταφορική Ανέστης.

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Ο ανέστης με την Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε τις εργασίες της το 2000 με αντικείμενο τις Μετακομισεις Θεσσαλονικη και συγκεκριμένα τη μεταφορά, διανομή εμπορευμάτων εντός κι εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης την πλήρη κι οργανωμένη μετακόμιση σε όλη την Ελλάδα αξιόπιστα… H αξιοπιστία και η συνέπεια και το χιούμορ είναι οι βασικότερες αρχές της επιχείρησης μας κι αυτές που μας χαρακτηρίζουν, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα σ’ εσάς στο μέγιστο βαθμό, ασφαλείς και ταχύτατες παραδόσεις και παραλαβές. Η διαρκή ενασχόληση η συστηματική εργασία σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και το μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθιστούν την επιχείρηση μας ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον κλάδο των μεταφορών. Με αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας, ανυψωτικά μηχανήματα, έμπειρο προσωπικό και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας οπουδήποτε χρειαστεί κι οποιαδήποτε ώρα, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο κι όλες τις μέρες του χρόνου. Οι Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και οι μεταφορές ήταν, είναι και παραμένει η αποκλειστική επαγγελματική ενασχόληση μας, δίνοντας μας τη δυνατότητα να σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, ασφάλεια, ταχύτητα και μόνιμο Ελληνικό προσωπικό.
FacebookTwitterGoogle

 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ

μετακομισεις θεσσαλονικη πακεταρισμα

Σχεδιάστε πως θα πακετάρετε τα υπάρχοντά σας. Θυμηθείτε :2 κούτες την ημέρα σημαίνει 15 την εβδομάδα.

 

 • Ξεκινήστε νωρίτερα. Το πακετάρισμα παίρνει περισσότερο χρόνο από ότι αρχικά εκτιμήσατε, ειδικά όταν αρχίσετε να χαζεύετε σε παλαιές φωτογραφίες που είχατε ξεχασμένες στη σοφίτα ή στο πατάρι ή γιατί αντιληφθήκατε ότι η τουαλέτα σας πρέπει να λυθεί για να κατέβει από τις σκάλες.
 • Αγοράστε κούτες σε διάφορα μεγέθη από τα καταστήματα που πωλούν υλικά συσκευασίας ή από καταστήματα χαρτικών. Οι κούτες πρέπει να είναι γερές, σε καλή κατάσταση και να κλείνουν καλά ώστε να μπορείτε να τις κολλήσετε με ταινία. Πολλές από τις κούτες που θα βρείτε έξω από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας είναι ιδανικές και δωρεάν. Προμηθευτείτε χαρτόνια για χωρίσματα και χρησιμοποιήστε χαρτιά για να συσκευάσετε τα εύθραυστα αντικείμενα μέσα στις κούτες. Οι κούτες αποθηκεύονται εύκολα σε μία άκρη, αν τις ανοίξετε και τις διπλώσετε μέχρι να τις χρησιμοποιήσετε.
 • Επιλέξτε αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας που να μην ξεκολλούν εύκολα. Η κλασσική καφέ χαρτοταινία που μας έρχεται πρώτη στο μυαλό, κυκλοφορεί σε πολλές ποιότητες. Και δεν είναι όλες οι ποιότητες το ίδιο ανθεκτικές. Και πάρτε πολλά κομμάτια, ειδικά αν οι κούτες σας χρειάζονται κλείσιμο και από τις δύο μεριές. Όταν κλείνετε τις κούτες προσπαθήστε να κολλάτε ταινίες πάνω στις ενώσεις της κούτας ή εκεί που συναντιούνται τα «καπάκια» σε σχήμα σταυρού ώστε η κούτα να μην ανοίξει κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.
 • Ξεκινήστε από το πατάρι ή τη σοφίτα και κατεβαίνετε προς τα κάτω. Πάντα αρχίζουμε το πακετάρισμα από το πατάρι ή τη σοφίτα.
 • Πάντα να τοποθετείτε τα βαριά πράγματα σε μικρές κούτες. Με αυτό τον τρόπο θα μεταφερθούν καλύτερα. Μην παραγεμίζετε τις κούτες. Προσπαθήστε να κρατήσετε το βάρος κάθε κούτας γύρω στα 20 κιλά. Ο κίνδυνος να ανοίξουν από το βάρος είναι μικρότερος.
 • Προτιμήστε να πακετάρετε όλα τα περιεχόμενα κάθε δωματίου πριν πάτε στο επόμενο. Κρατήστε τα κουτιά του δωματίου μαζί συγκεντρωμένα.
 • Σε κάθε κούτα γράψτε με μαρκαδόρο το περιεχόμενο της κούτας και το δωμάτιο που προορίζεται. Όπου υπάρχουν εύθραυστα γράψτε το καθαρά με μεγάλα γράμματα στο πάνω μέρος της κούτας ή στην πλευρά που είναι η εύθραυστη επιφάνεια. Μαρκάρετε τις κούτες που περιέχουν είδη πρώτης ανάγκης, βάζοντας κάποιο χαρακτηριστικό σημάδι με μαρκαδόρο έξω από την κούτα ώστε όταν φτάσετε να έχετε πρόχειρα όλα τα απαραίτητα είδη.
 • Σε κάθε κούτα τοποθετείστε τα βαριά πράγματα κάτω και τα ελαφρύτερα στη κορυφή.
 • Τα αντικείμενα περιτυλίξτε τα ξεχωριστά με χαρτί ή και με πλαστικό με φουσκαλίτσες. Ειδικά τα εύθραυστα.Αποφύγετε τις εφημερίδες γιατί λερώνουν, π.χ. αν τυλίξετε πιάτα και ποτήρια σε εφημερίδες δεν θα μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς να τα πλύνετε πρώτα. Χρησιμοποιείστε χαρτι κουζίνας , χασαπόχαρτο ή. γκοφρε χαρτονι για γυαλικα και γενικα ευθραυστα πραγματα.
 • Τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες είναι πολύ χρήσιμα για να τυλίξετε και να προστατεύσετε επιφάνειες επίπλων από γρατζουνιές και κτυπήματα.
 • Το πακετάρισμα χρειάζεται εργαλεία : 2 μαρκαδόρους 2κατσαβίδια, 2ψαλίδια ή κόφτες και πένσα.

Μετακομισεις ..

Με ένα πόνο. Όπως και όποτε τις θέλετε.

Μεταφορες ...

...με προσοχή , ακρίβεια ταχύτητα και χαμόγελο. Φορτοταξι Θεσσαλονικη.

Εγγυηση ...

.. ασφάλεια της περιουσίας σας, υπεύθυνες υπηρεσίες. Στήσιμο οικοσκευής - Ηλεκτρικά - Ανυψωτικό
Icon ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ
             ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ
         ΧΡΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ
Icon ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ
             ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ