FacebookTwitterGoogle

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη,Μετακομισεισ Θεσσαλονικη Αθήνα. Μεταφορές Μετακομίσεις Ανέστης. Φθηνές μετακομίσεις, φορτοταξι Θεσσαλονίκη. Μετακομίσεις - Μεταφορές σε Όλη την Ελλάδα.Μετακομίσεις & Μεταφορές , Διανομή Εμπορευμάτων (Logistics), Μεταφορές Ξηράς , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού. Μεταφορά εμπορευμάτων από Θεσσαλονίκη Αθήνα σε όλο το Εθνικό Δίκτυο -; Διανομές και κατ οίκον παραδόσεις εντός 24 ωρών.

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

φορτοταξί Θεσσαλονίκη

Ψάχνεις Μεταφορές Με Φορτοταξί σε Θεσσαλονίκη; Μεταφορές Με Φορτοταξί σε Θεσσαλονίκη στον Ανέστη. Τηλεφώνησέ μας σήμερα. Σιγουριά, Ασφάλεια, Ταχύτητα οικονομία και προπαντός χαμόγελο.

Φθηνή μεταφορική Θεσσαλονικη

 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ

μετακομισεις θεσσαλονικη πακεταρισμα

Σχεδιάστε πως θα πακετάρετε τα υπάρχοντά σας. Θυμηθείτε :2 κούτες την ημέρα σημαίνει 15 την εβδομάδα.

 

 • Ξεκινήστε νωρίτερα. Το πακετάρισμα παίρνει περισσότερο χρόνο από ότι αρχικά εκτιμήσατε, ειδικά όταν αρχίσετε να χαζεύετε σε παλαιές φωτογραφίες που είχατε ξεχασμένες στη σοφίτα ή στο πατάρι ή γιατί αντιληφθήκατε ότι η τουαλέτα σας πρέπει να λυθεί για να κατέβει από τις σκάλες.
 • Αγοράστε κούτες σε διάφορα μεγέθη από τα καταστήματα που πωλούν υλικά συσκευασίας ή από καταστήματα χαρτικών. Οι κούτες πρέπει να είναι γερές, σε καλή κατάσταση και να κλείνουν καλά ώστε να μπορείτε να τις κολλήσετε με ταινία. Πολλές από τις κούτες που θα βρείτε έξω από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας είναι ιδανικές και δωρεάν. Προμηθευτείτε χαρτόνια για χωρίσματα και χρησιμοποιήστε χαρτιά για να συσκευάσετε τα εύθραυστα αντικείμενα μέσα στις κούτες. Οι κούτες αποθηκεύονται εύκολα σε μία άκρη, αν τις ανοίξετε και τις διπλώσετε μέχρι να τις χρησιμοποιήσετε.
 • Επιλέξτε αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας που να μην ξεκολλούν εύκολα. Η κλασσική καφέ χαρτοταινία που μας έρχεται πρώτη στο μυαλό, κυκλοφορεί σε πολλές ποιότητες. Και δεν είναι όλες οι ποιότητες το ίδιο ανθεκτικές. Και πάρτε πολλά κομμάτια, ειδικά αν οι κούτες σας χρειάζονται κλείσιμο και από τις δύο μεριές. Όταν κλείνετε τις κούτες προσπαθήστε να κολλάτε ταινίες πάνω στις ενώσεις της κούτας ή εκεί που συναντιούνται τα «καπάκια» σε σχήμα σταυρού ώστε η κούτα να μην ανοίξει κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.
 • Ξεκινήστε από το πατάρι ή τη σοφίτα και κατεβαίνετε προς τα κάτω. Πάντα αρχίζουμε το πακετάρισμα από το πατάρι ή τη σοφίτα.
 • Πάντα να τοποθετείτε τα βαριά πράγματα σε μικρές κούτες. Με αυτό τον τρόπο θα μεταφερθούν καλύτερα. Μην παραγεμίζετε τις κούτες. Προσπαθήστε να κρατήσετε το βάρος κάθε κούτας γύρω στα 20 κιλά. Ο κίνδυνος να ανοίξουν από το βάρος είναι μικρότερος.
 • Προτιμήστε να πακετάρετε όλα τα περιεχόμενα κάθε δωματίου πριν πάτε στο επόμενο. Κρατήστε τα κουτιά του δωματίου μαζί συγκεντρωμένα.
 • Σε κάθε κούτα γράψτε με μαρκαδόρο το περιεχόμενο της κούτας και το δωμάτιο που προορίζεται. Όπου υπάρχουν εύθραυστα γράψτε το καθαρά με μεγάλα γράμματα στο πάνω μέρος της κούτας ή στην πλευρά που είναι η εύθραυστη επιφάνεια. Μαρκάρετε τις κούτες που περιέχουν είδη πρώτης ανάγκης, βάζοντας κάποιο χαρακτηριστικό σημάδι με μαρκαδόρο έξω από την κούτα ώστε όταν φτάσετε να έχετε πρόχειρα όλα τα απαραίτητα είδη.
 • Σε κάθε κούτα τοποθετείστε τα βαριά πράγματα κάτω και τα ελαφρύτερα στη κορυφή.
 • Τα αντικείμενα περιτυλίξτε τα ξεχωριστά με χαρτί ή και με πλαστικό με φουσκαλίτσες. Ειδικά τα εύθραυστα.Αποφύγετε τις εφημερίδες γιατί λερώνουν, π.χ. αν τυλίξετε πιάτα και ποτήρια σε εφημερίδες δεν θα μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς να τα πλύνετε πρώτα. Χρησιμοποιείστε χαρτι κουζίνας , χασαπόχαρτο ή. γκοφρε χαρτονι για γυαλικα και γενικα ευθραυστα πραγματα.
 • Τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες είναι πολύ χρήσιμα για να τυλίξετε και να προστατεύσετε επιφάνειες επίπλων από γρατζουνιές και κτυπήματα.
 • Το πακετάρισμα χρειάζεται εργαλεία : 2 μαρκαδόρους 2κατσαβίδια, 2ψαλίδια ή κόφτες και πένσα.

Μετακομισεις ..

στα μέτρα σας. Όπως και όποτε τις θέλετε.

Μεταφορες ...

...με προσοχή , ακρίβεια και  ταχύτητα.

Εγγυηση ...

.. ασφάλεια της περιουσίας σας, υπεύθυνες υπηρεσίες.
Icon ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙς
ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Icon ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ