FacebookTwitterGoogle

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ            ΑΝΕΣΤΗΣ 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗ εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών στη Θεσσαλονίκη από το 2000.

Προσφέρει υπηρεσίες , προσαρμοσμένες στις  ανάγκες των πελατών - έχει μόνο ευχαριστημένους πελάτες και προσπαθεί καθημερινά να  καλύψει τις νέες ανάγκες με  αξιοπιστία , ασφάλεια και ταχύτερη εξυπηρέτηση.   Παρέχουμε με πιστότητα την άριστη σχέση προσφοράς υπηρεσιών /τιμής σε φιλικό περιβάλλον συνεργασίας με ήθος, ευγένεια, επαγγελματισμό και χιούμορ, προσδοκώντας σε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Η εμπειρία το μεράκι στη δουλειά και ο επαγγελματισμός μας, γίνεται υπόσχεση υπευθυνότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας σε σας,όπως αρμόζει σε επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα  την ανησυχία και την αγωνία που διακατέχει τον καθένα μας όταν αποφασίζει να μετακομίσει …

Πραγματοποιούμε μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο!! Εκτελούμε μετακομίσεις από Θεσσαλονίκη σε όλη την Ελλάδα. Τα μέσα που διαθέτουμε και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι οι παράγοντες που μας επιτρέπουν να πετυχαίνουμε το στόχο μας άμεσα, δηλαδή: "Μετακόμιση μέσα στο χρονικό πλαίσιο που επιθυμείτε, χωρίς την παραμικρή απώλεια."

Γενικότερος σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε την επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο των μεταφορών-μετακομίσεων, ανταποκρινόμενοι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη την εμπιστοσύνη που μας δίνουν οι πελάτες. Η προτίμησή μας από ιδιώτες, επαγγελματίες για μεταφορά επαγγελματικών χώρων- εμπορευμάτων, η επιλογή μας για ειδικές και μετακομίσεις όπως έργα τέχνης - πιάνα, μας δίνει αυτοπεποίθηση και όρεξη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Όραμά μας «να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη για την παροχή υπηρεσιών, εμπνέοντας κλίμα εμπιστοσύνης προς την εταιρεία μας.»  

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό και οικονομικό τρόπο.                                                          

Μετακομισεις ..

Με ένα πόνο. Όπως και όποτε τις θέλετε.

Μεταφορες ...

...με προσοχή , ακρίβεια ταχύτητα και χαμόγελο. Φορτοταξι Θεσσαλονικη.

Εγγυηση ...

.. ασφάλεια της περιουσίας σας, υπεύθυνες υπηρεσίες. Στήσιμο οικοσκευής - Ηλεκτρικά - Ανυψωτικό
Icon ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ
             ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ
         ΧΡΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ
Icon ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ
             ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ